Cum de a contribui la Docs

FAQ : Cum contribuie la docs.

Am'd ca pentru a vă ajuta cu Ether-1 documentația!

Ca's awesome & am're fericit să ai! Acest proiect cu greu se bazează pe participarea pasionat de indivizi. Puteți scrie despre ceva relevante pentru categoriile generale pe stânga.De asemenea, puteți îmbunătăți și extinde documentația existente.

Ce format ar trebui sa scriu in?

Pentru a vă asigura că sunteți familiarizat cu markdown markup. Acesta este formatul ai'll fi necesar pentru utilizarea pentru Ether-1 documentația postărilor.

Cum pot depune munca mea?

Puteți trimite munca dumneavoastră la orice Comunitate Manager (CM) sau Manager de Proiect (PM) în Discord sau doar posta-l în #share-your-etho-content channel.

Pot obține un cont pe acest portal pentru a posta munca mea direct?

Puteți obține propriul cont aici după mai multe observații și după ce ați've a stabilit o relație bună cu CM punct de contact.

Cât de mult voi primi plătite de a contribui cu Ether-1 documentație?

Pentru documentația noi articole, veți fi compensată între 75 și 250 ETHO în funcție de art.'s lungime, Inteligibilitate, detaliu, lipsa de erori și alte criterii. Pentru imbunatatirea articolele existente, veți fi compensată între 10 și 150 ETHO în funcție de aceleași criterii. Pentru traducerea articole, veți fi compensată între 50 ETHO și 200 ETHO în funcție de lungimea și complexitatea.

Să dăm atenție ca toate remuneratia deciziile finale sunt până la dvs. CM's discretie. Toate se vor face eforturi pentru a destul de compensa contribuitori. Dacă nu există un dezacord între redactor și CM, vă rugăm să aduceți până la eliberarea unui alt CM pentru revizuirea și rezoluție.

Cum pot îmbunătăți sistemul dvs.?

Puteți contacta orice membru al echipei și aduce ideea ta sau utilizați #suggestions channel în Discord.

(Traducere oferită de @EthanCS#0853)

Last updated