Sa se Implice

Schimbă fundamental modul în care fișierele sunt stocate și livrate pe internet este o enorma intreprinderii. Avem nevoie de ajutorul tau pentru a construi viitorul.Avem nevoie de documentație scriitori, organizatorii, programatori, tehnologi & specialisti de toate felurile. Vă alăturați Discord Și aflați cum puteți să montați în puzzle de construire a viitorului.

În Ether-1 comunitate veți găsi dezbateri constructive progresul directoare, regulate oportunități de a vorbi cu echipa de dezvoltatori și, ca deja menționate, vă'll găsiți mai multe sanse sa se implice. Ne așteptăm pe cultivatul indivizilor sa ni se alature, citiți despre proiect (De whitepaper este un bun punct de pornire), Obțineți cuplat cu comunitatea și pentru a găsi modalități de a contribui pe baza lucruri observate. Vom Bine ai venit tu în discuții și vă ajută să se implice.

O buna modalitate de a se implica cu Ether-1 este chiar aici prin ne ajutați să ne scrie și să organizeze toate cunoștințele despre proiect. Puteți obține compensate procedând astfel & câștiga ETHO prin ne ajută toate cresc!Consultați Cum de a contribui la Docs art. și citiți (& urmați!) Docs Ghid de stil noastre.

(Traducere oferită de @EthanCS#0853)

Last updated