Ether-1 Project Ethos

Ether-1: Desentraliser Alt!

Hei og velkommen til Ether-1 prosjektets dokumentasjons portal!

> Hva er Ether-1?

Ether-1-prosjektet har som mål å endre hvordan informasjon blir delt og kontrollert på internett ved å tilby en ny løsning for hvordan filer fundamentalt lagres og nås. Den tar sikte på å desentralisere all informasjon, samtidig som den gir enkeltpersoner muligheten til å kontrollere og sikre sine egne data, både offentlige og private.

Se for deg en verden der innholdet på sosiale medier ble fullstendig holdt i det offentlige uten å kunne bli endret. Se for deg et stemmesystem som var fullstendig sikkert og kjørt med full åpenhet. Se for deg en versjon av internett der Googles, Facebooks og Amazons ikke kontrollerte et stort flertall av alt nettinnhold og trafikkflyt. Ideen om en fullstendig desentralisert, demokratisert nett er ikke bare en utopisk drøm, men nå oppnåelig. Prosjektet vårt har som mål å bringe alt dette sammen ved å tilby en strømlinjeformet, fullstendig desentralisert utviklings- og materiell hosting plattform som kan brukes av alle.

Den teknologiske grunnlaget for Ether-1-host plattformen består av blockchain-teknologi, sammenkoblet med smarte kontrakter, masternoder og InterPlanetary File System.

Mens Ether-1 Project jobber iherdig for å fullstendig endre arten av hvordan filer lagres og distribueres på Internett, vil vi også kontinuerlig fokusere på å tilby samme nivå av moxie til hvordan prosjektet fungerer på et helhetlig samfunnsnivå. Et levende samfunn bestående av velprøvde, lidenskapelige og profesjonelle individer er den viktigste byggesteinen for nye systemer for selvstyre som skal bygges inn i Ether-1. Målet med slike systemer er å sørge for desentralisering på menneskelig nivå ved å ta tidskontrollerte konsepter som skille av plikter, demokratisk debatt og rettferdige valg til den neste utviklingen av Internett.

(Oversettelse levert av medlemmet av Discord community @Exlo | $ ETHO # 2873)

Last updated